Home PageDe winkel

De Winkel

Op 4 November 2011 heeft cadeau en interieurwinkel Klein Geluk haar deuren geopend.

Voor mij was dit een meisjesdroom die uitkwam. Als kind was ik er al gek op om mijn kamer gezellig te maken en met mijn moeder naar het toenmalige woon- en cadeauwinkeltje in Steenbergen te gaan. Toen werden daar veel rieten spulletjes verkocht en oosterse snuisterijen en kleine frutsels zoals gelukspoppetjes. Thuis hadden wij ook een winkel aan huis en dat gaf een hoop gezelligheid!

De Roosendaalsestraat in Wouw, waar ik gevestigd ben, ligt in de oude kern van het dorp. Vroeger waren in deze straat heel veel winkels. De kruidenier, de bakker en de slager, en bij al deze winkels woonde de eigenaar boven of naast of achter de winkel. Helaas is dat verloren gegaan, maar met de opening van Klein Geluk is dat oude concept weer een beetje nieuw leven ingeblazen. Soms moeten mensen even wennen aan zo’n winkel aan huis, maar ik hoop dat dit jou er niet van laat weerhouden om gezellig even rond te komen neuzen. Je bent altijd welkom! Woon je wat verder weg dan kan je 24/7 terecht op onze webshop.

   

In de winkel vind je van alles wat leuk is om cadeau te geven of te krijgen. Ik hoor vaak van klanten dat ze helemaal “hebberig” worden als ze aan het rondsnuffelen zijn. Voor mij natuurlijk een heel leuk complimentje!

Heel graag tot ziens bij Klein Geluk!

Met vriendelijke groeten Linda Bijleveld