Home PageDe winkel

De Winkel

Op 4 November 2011 heeft cadeau en interieurwinkel Klein Geluk haar deuren geopend.

Voor mij was dit een meisjesdroom die uitkwam. Als kind was ik er al gek op om mijn kamer gezellig te maken en met mijn moeder naar het toenmalige woon- en cadeauwinkeltje in Steenbergen te gaan. Toen werden daar veel rieten spulletjes verkocht en oosterse snuisterijen en kleine frutsels zoals gelukspoppetjes. Thuis hadden wij ook een winkel aan huis en dat gaf een hoop gezelligheid!

De Roosendaalsestraat in Wouw, waar ik gevestigd ben, ligt in de oude kern van het dorp. Vroeger waren in deze straat tal van winkeltjes. De kruidenier, de bakker en de slager, en bij al deze winkels woonde de eigenaar boven of naast of achter de winkel. Helaas is dat verloren gegaan, maar met de opening van Klein Geluk is dat oude concept weer een beetje nieuw leven ingeblazen. Soms moeten mensen even wennen aan zo’n winkel aan huis, maar ik hoop dat dit U er niet van laat weerhouden om gezellig even rond te komen neuzen. U bent altijd welkom!

In de winkel vindt U woonaccessoires, keukentextiel, sieraden, sjaals, tassen enz. In de lente en zomer kunt U tevens terecht voor leuke strand-items zoals tuniekjes en manden.

Als laatste kunt u bij mij ook terecht voor lieve kindercadeautjes, gezellige wenskaarten en leuke spulletjes voor op de kinderkamer.

Heel graag tot ziens bij Klein Geluk!

Met vriendelijke groeten Linda Bijleveld