Amazona 100% ecologiesche krijtverf

Home PageMerken & Woon tipsAmazona krijtverf

Amazona krijtverf

th3D2XFNWFIMG_2334IMG_2336

Breng sfeer in uw interieur met Amazona ecologische krijtverf!

Krijtverf is een matte verfsoort die een mooi egaal resultaat geeft op muren en hout. Maar dit kwaliteitsproduct is zelfs ook te gebruiken op bijv. kandelaars of glas!

De keuze van verf is bepalend voor de sfeer in uw interieur. De uitstraling van de kleur wordt immers bepaald door de manier van pigmenteren. Het maakt een groot verschil of de verf met natuurlijke of synthetische pigmenten wordt gemaakt. Er zijn veel nuanceverschillen die elk een duidelijk ander effect geven eenmaal toegepast op grote muren.

Uiteraard is ook de reflectie van het licht van invloed. Amazona krijtverf is ambachtelijk gemaakt op een natuurlijke, minerale, ultra matte basis die het licht absorbeert. Dit geeft een hele rustige sfeer. Daardoor kun je met zwaardere kleuren werken wat sfeerversterkend werkt.

Amazona krijtverf bevat uitsluitend natuurlijke pigmenten en is 100% ecologisch, en dus volledig biologisch afbreekbaar.

Afhankelijk van de ondergrond is het verbruik van de verf een liter voor 8 M2.

Het product Ecofinish is handig om te gebruiken op delen van de muur die gevoelig zijn voor vuil zoals rond lichtschakelaars of op een keukenwand.