• Zusss met korting !

    De heerlijke vesten en mooie jurkjes van Zusss zijn hip maar tegelijk ook tijdloos. Het is dus altijd een goed idee om een Zusss item in je kast te hebben hangen. Shop ze nu met leuke korting !

  • Nieuw merk Räder !

    Nieuw bij Klein Geluk is Räder, Dit merk heeft betoverend mooie cadeauartikelen, meestal van hagelwit porselein, soms gecombineerd met stoer hout. Het strakke witte design heeft een Scandinavische uitstraling.

  • Cadeau voor groot en klein

    Bij Klein Geluk vind je sieraden, tassen, sjaals en woonaccesoires en kan je terecht voor een cadeau voor groot en klein. De kleine, knusse winkel is gevestigd in het oude hartje van Wouw. Kortom: een winkel en webshop vol hebbedingen.

Vind ons via Google Maps!
Open Map

Aanbevolen Producten

VANAF € 50,00 GRATIS VERZENDING!

 

 Een cadeau dat met liefde is uitgezocht en met zorg en aandacht is ingepakt. Wie wil dat nu niet krijgen? Of geven! Klein Geluk is een winkel waar voor jezelf, of iemand anders, altijd wel iets leuks te vinden is. Kom gezellig even rondneuzen in mijn winkeltje. Bestellen via de webshop is ook mogelijk, wij zorgen voor een snelle levering. Je bent altijd welkom! Graag tot ziens. Met vriendelijke groeten, Linda Bijleveld.