• Zomer in je bol

    De vakanties komen eraan. En of je nu ver weg gaat of lekker dichtbij blijft, het vooruitzicht van vakantie is altijd heerlijk. Tijd om eens lekker te relaxen, leuke dingen te doen en tijd voor elkaar te maken.

  • Oorbellen net als Maxima

    Laat je outfit shinen met een paar opvallende oorbellen! Helemaal in én heel betaalbaar zijn deze candy oorbellen van Fushi. Nieuw in ons assortiment.

  • Cadeau voor groot en klein.

    Bij Klein Geluk vind je sieraden, tassen, sjaals en woonaccesoires en kan je terecht voor een cadeau voor groot en klein. De kleine, knusse winkel is gevestigd in het oude hartje van Wouw. Kortom: een winkel en webshop vol hebbedingen!

Vind ons via Google Maps!
Open Map

Aanbevolen Producten

 Een cadeau dat met liefde is uitgezocht en met zorg en aandacht is ingepakt. Wie wil dat nu niet krijgen? Of geven! Bij ons is altijd wel iets speciaals te vinden. Heb je even geen tijd om naar Klein Geluk te rijden, maar woon je wel in de buurt? Bel ons dan, en wij brengen het cadeautje bij je thuis! Heb je wel even tijd? Kom dan gezellig even rondneuzen in mijn winkeltje. Je bent altijd welkom! Graag tot ziens. Met vriendelijke groeten, Linda Bijleveld.