• Moederdagactie!

    Wil jij je moeder eens goed verwennen, met iets moois van Zusss dan is hier je kans. Speciaal voor Moederdag is alle kleding van Zusss nu verkrijgbaar met 20% korting. (Maar je mag het ook best stiekem voor jezelf kopen hoor!)

  • Moulin Roty

    De mooie knuffels van Moulin Roty zijn echt té schattig. Ze zijn gemaakt van de mooiste stofjes en zijn daardoor heel decoratief voor op de kinderkamer. Maar ze zijn vooral gemaakt voor kleine baby- en kinderhandjes!

  • Cadeau voor groot en klein

    Bij Klein Geluk vind je sieraden, tassen, sjaals en woonaccesoires en kan je terecht voor een cadeau voor groot en klein. De kleine, knusse winkel is gevestigd in het oude hartje van Wouw. Kortom: een winkel en webshop vol hebbedingen.

Vind ons via Google Maps!
Open Map

Aanbevolen Producten

 Een cadeau dat met liefde is uitgezocht en met zorg en aandacht is ingepakt. Wie wil dat nu niet krijgen? Of geven! Bij ons is altijd wel iets speciaals te vinden. Heb je even geen tijd om naar Klein Geluk te rijden, maar woon je wel in de buurt? Bel ons dan, en wij brengen het cadeautje bij je thuis! Heb je wel even tijd? Kom dan gezellig even rondneuzen in mijn winkeltje. Je bent altijd welkom! Graag tot ziens. Met vriendelijke groeten, Linda Bijleveld.